خرید چیلر صنعتی

چیلر صنعتی (Industrial Chiller) دستگاهی است که از طریق سیکل تبرید تراکمی یا جذبی و با سرد کردن سیال واسط تولید سرمایش و برودت می‌کند. سیال واسط در چیلر صنعتی می‌تواند آب یا اتیلن گلیکول (ضد یخ) باشد.

از سرمایش تولید شده در چیلرهای صنعتی در سرمایش‌های فرایندی، خنک‌کاری تجهیزات و قالب‌های صنعتی، رطوبت‌گیری از هوای فشرده و همچنین تهویه مطبوع استفاده می‌شود.

چیلر صنعتی‌ که معمولاً در صنایع استفاده می‌شود از نوع تراکمی است و بسته به شرایط مورد نیاز می‌توان از نوع آب خنک یا هوا خنک آنان استفاده کرد. ساختار چیلرهای صنعتی کاملاً شبیه چیلر تراکمی هستند و در واقع چیلر صنعتی زیر مجموعه چیلر تراکمی می‌باشد. چیلرهای صنعتی بر اساس اصول عملکرد زیر کار می کنند.

  1. تغییر فاز : زمانی که خنک‌کننده مایع گرم می‌شود، تغییر فاز به گاز تبدیل می‌شود و زمانی که خنک‌کننده گازی فوق‌سرد شود، دوباره به مایع تبدیل می‌شود.
  2. جریان گرما : انرژی گرمایی همیشه از ناحیه ای با غلظت بالا به ناحیه ای با غلظت پایین تر جریان می یابد.
  3. نقطه جوش : کاهش فشار روی یک مایع باعث کاهش نقطه جوش آن و افزایش فشار باعث افزایش نقطه جوش آن می شود.

قیمت چیلر صنعتی

چیلر نسبت به سایر سیستم های سرمایشی و گرمایشی بسیار کمتر است. و دلیل آن عدم نیاز به موتورخانه و فضای نصب است. علاوه بر نکات ذکر شده، هزینه نگهداری مقرون به صرفه ای نیز دارد. برای دریافت قیمت چیلر و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان آلا تهویه تماس حاصل فرمایید. آلا تهویه، شرکت تولید کننده چیلر صنعتی و طراح و تولید کننده انواع سیستم های تهویه مطبوع خانگی و صنعتی شامل فن سانتریفیوژ ، چیلر صنعتی ، کولر آبی صنعتی و … مطابق با استانداردهای روز صنعت میباشد. با توجه به فروش بدون واسطه و حجم زیاد سفارشات در تولید انبوه، دارای محصولات با مناسب ترین قیمت نسبت به محصولات مشابه در بازار می باشد.

انواع چیلر صنعتی

انتخاب چیلر مناسب برای برنامه به شما کمک می کند تا در هزینه ها صرفه جویی کنید، زمان خرابی را کاهش دهید و راندمان عملیاتی را بهبود بخشید. انواع چیلر عبارتند از:

چیلر آب خنک

فرآیند خنک‌سازی زمانی شروع می‌شود که آب از برگشت اولیه وارد اواپراتور می‌شود، جایی که گرما از آب به مبرد منتقل می‌شود.

سپس آب سرد شده از طریق منبع اصلی به مخزن آب فرستاده می شود (نشان داده شده در آبی)، که در آنجا توزیع می شود فضاهای مختلف تحت کنترل آب و هوا توسط پمپ آب. از آنجا که گرما همانطور که توسط قانون دوم ترمودینامیک بیان شده است همیشه از گرم به سرد حرکت می کند، آب سرد گرمای محیطی فضای مطبوع را در هواگیر جذب می کند. سپس یک فن هوای خنک شده را از طریق کانال کشی وارد فضا می کند. سپس آب گرمتر به چیلر برگردانده می شود تا یک بار دیگر خنک شود.

در این فاصله، گرمای جذب شده توسط مبرد (مسیری که در سبز نشان داده شده است) در اواپراتور باید منتقل شود تا به مبرد اجازه دهد. برای جذب گرمای بیشتر مبرد کم فشار و دمای بالا از اواپراتور به سمت کمپرسور موتور حرکت می کند که باعث افزایش فشار و دما می شود.

بعد از آن، مبرد وارد کندانسور می شود. چیلرهای آب خنک از آب برای احاطه کردن لوله‌های مبرد استفاده می‌کنند و گرما را جذب می‌کنند (مسیری که با رنگ قرمز نشان داده شده است). سپس آب به داخل یک برج خنک کننده پمپ می شود تا گرما آزاد شود. پس از متراکم شدن، مبرد برای کاهش فشار (و دما) قبل از بازگشت به اواپراتور، جایی که فرآیند دوباره آغاز می‌شود، از یک شیر انبساط عبور می‌کند.

چیلر آب خنک

چیلر هوا خنک

مانند چیلرهای آب خنک، این فرآیند با بازگشت اولیه و آوردن آب گرم به چیلر آغاز می شود. گرما در اواپراتور به مبرد منتقل می شود و آب از طریق منبع اولیه به فضای خنک شده می رسد. مبرد از طریق کمپرسور حرکت می کند تا فشار و دما را افزایش دهد و سپس به کندانسور می رسد. در اینجا، فن‌ها هوای بیرون را از طریق کندانسور به گردش در می‌آورند، که گرما را از مبرد جذب می‌کند (مجدداً، قانون دوم ترمودینامیک حکم می‌کند که گرم به سمت سرد حرکت کند) قبل از بیرون راندن این گرما به هوای محیط. مبرد سپس از شیر انبساط (مانند قبل) عبور کرده و به اواپراتور باز می گردد.

چیلر هوا خنک

چیلر کمپرسور بخار

این نوع چیلر از مبرد برای خنک کردن سیالات و فضاهای پردازش استفاده می کند. یک کمپرسور به عنوان نیروی محرکه برای پمپاژ مبرد در اطراف سیستم استفاده می شود.

چیلر جذب بخار

چیلرهای جذب بخار فاقد کمپرسور در واحد هستند. در عوض، آنها از یک منبع گرما، به عنوان مثال انرژی خورشیدی یا گرمای هدر رفته برای هدایت مایع خنک کننده در سیستم استفاده می کنند.

این فرآیند با خنک کننده مایع شروع می شود که آن را به شکل گاز تبدیل می کند. در مرحله بعد، خنک کننده گازی توسط یک جاذب غلیظ مانند لیتیوم بروماید یا آمونیاک که توسط یک ژنراتور ارائه می شود جذب می شود. در نهایت، محلول رقیق شده خنک کننده را جذب می کند در حالی که گرما توسط آب خنک کننده جذب می شود.

محلول رقیق مایع خنک کننده و جاذب از طریق مبدل حرارتی به ژنراتور جریان می یابد و در آنجا گرم می شود. مایع خنک کننده از محلول بخار می شود، متراکم می شود و دوباره برای خنک شدن به بیرون فرستاده می شود. جاذب که اکنون غلیظ شده است نیز بازیافت می شود.

چیلرهای گلیکول

چیلرهای گلیکول  انواع خاصی هستند که از پروپیلن گلیکول، ضد یخ، در سیستم استفاده می کنند. آنها به طور گسترده در کاربردهای غذایی مانند برای سیستم های خنک کننده استفاده می شوند . نحوه عملکرد چیلرهای گلیکول مانند چیلرهای استاندارد می باشد.

چیلر گریز از مرکز

چیلرهای گریز از مرکز از اواپراتور، کمپرسور، کندانسور و دستگاه انبساط معمولی تشکیل شده‌اند، اما دارای پروانه‌های چرخان اضافی هستند که مبرد را فشرده می‌کنند و آن را در سراسر سیستم حمل می‌کنند. آنها برای عملیات خنک سازی متوسط ​​تا بزرگ (از 150 تا 6000 تن تبرید) مفید هستند.

بهترین چیلر صنعتی

برای خرید بهترین چیلر برای فضای مورد نظر خود باید به عواملی مانند اندازه فضا، نحوه استفاده از فضا و نوع آلاینده های موجود در هوا توجه کنید. همچنین باید به محیط اطراف دستگاه و ایمنی کاربر توجه شود. مشاوره تخصصی و نگهداری دوره ای دستگاه ها نیز برای عملکرد بهتر آنها بسیار مهم است.

ما در آلا تهویه، سیستم‌های سرمایشی و گرمایش صنعتی را متناسب با نیازهای هر یک از مشتریان خود طراحی و نصب می‌کنیم و پارامترهای زیر را همیشه بهینه می‌کنیم: کارایی، ایمنی و قابلیت اطمینان. برای دریافت قیمت و خرید چیلر، هواساز اکونوپک با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

کاربرد چیلر

چیلرها کاربردهای مختلفی دارند و گاهی اوقات به سیستم های اسپلیت سنتی یا واحدهای پکیج ترجیح داده می شوند زیرا آب گرما را بهتر از هوا هدایت می کند:

  • فرآیندهای تولید پلاستیک، از جمله چندین عملیات، بخشی از قالب‌گیری مکانیکی
  • ساخت فلز و ماشین، کاهش مسائلی مانند تغییر شکل حرارتی و بهبود دقت
  • صنایع غذایی و آشامیدنی
  • تولید مواد شیمیایی و دارویی
  • امکانات پزشکی، برای سیستم های عامل مانند MRI یا دستگاه های اشعه ایکس
  • به عنوان بخشی از سیستم های خنک کننده منطقه ای، یک چیلر آب صنعتی برای تامین آب سرد به چندین ساختمان یا تاسیسات از طریق شبکه ای از لوله ها استفاده می شود.
  • چیلرهای صنعتی همچنین کاربردهای مهمی را به عنوان بخشی از مراکز داده مدرن ارائه می دهند، جایی که به خنک کردن تجهیزات فناوری اطلاعات کمک می کنند تا تضمین کنند که در محدوده دمایی ایمن کار می کنند.

موارد استفاده از چیلر صنعتی

سیستم های چیلر صنعتی را می توان برای عملیات خنک سازی در صنایع مختلف استفاده کرد. در زیر برخی از رایج ترین برنامه ها آورده شده است:

  • فرآوری مواد غذایی: چیلرهای صنعتی به طور گسترده در عملیات تولید و فرآوری مواد غذایی استفاده می شوند که نیاز به درجه بالایی از دقت در کنترل دما دارند. 
  • تکمیل فلز: کنترل دما در فرآیندهای تکمیل فلز مانند آبکاری الکتریکی یا آبکاری الکترولس برای حذف گرمای اضافی ضروری است زیرا معمولاً برای اتصال فلزات به دماهای بسیار بالا (چند صد درجه) نیاز دارند. برخی از صنایع از  چیلرهای تکمیل کننده فلز برای خنک کردن مایع آنودایز در یک مبدل حرارتی استفاده می کنند یا از گلیکول/آب به عنوان یک محیط خنک کننده برای کاهش دمای داخل مخزن استفاده می کنند.
  • قالب‌گیری تزریقی: قالب‌گیری تزریقی یک تکنیک تولید انبوه برای ایجاد قطعات پلاستیکی با استفاده از دستگاه قالب‌گیری تزریقی، گلوله‌های ترموپلاستیک و قالب است. فرآیند و مذاب باید در محدوده دمایی دقیق حفظ شود تا از بروز مشکلاتی مانند ترک، تاب خوردگی و تنش های داخلی در محصول نهایی جلوگیری شود. یک  چیلر قالب‌گیری تزریقی می‌تواند جریانی از سیال فوق‌خنک را برای خنک کردن قالب با سرعت ایده‌آل برای اطمینان از کیفیت مطلوب محصول تامین کند.
  • خنک کننده فضا: در کارخانه های تولیدی که گرمای زیادی را از ماشین آلات سنگینی که استفاده می کنند تولید می کنند، یک چیلر می تواند به جلوگیری از افزایش دما در دفاتر و سایر فضاهای کاری کمک کند. آنها همچنین به صرفه جویی در هزینه های خرید سیستم های HVAC جداگانه برای خنک کننده کمک می کنند.
چیلر

مزایای چیلر صنعتی

برخی از مزایای اصلی چیلر عبارتند از:

طول عمر بیشتر:چیلرهای آب خنک معمولاً مانند چیلرهای هوا خنک نیازی به تعویض ندارند. آنها در معرض عناصر بیرونی مانند باران، برف، یخ و گرما قرار نمی گیرند، که آنها را کمتر آسیب پذیر می کند.

☑ عملیات بی صدا: در حالی که چیلرهای هوا خنک دارای مجراها و منافذی هستند که صدا ایجاد می کنند، چیلرهای آب خنک بی صدا کار می کنند. جریان آب از طریق سیستم منجر به همان انبساط و انقباض پر سر و صدایی که در چیلرهای هوا خنک شنیده می شود، نمی شود. عملکرد بی‌صدا به‌ویژه در محیط‌هایی مانند بیمارستان‌ها و مدارس که سر و صدا می‌تواند باعث ایجاد مزاحمت برای سرنشینان شود، بسیار مهم است.

☑ بهره وری انرژی: ضریب فیلم در چیلرهای آب خنک در مقایسه با چیلرهای هوا خنک 10 تا 100 برابر بهتر است. این بدان معناست که چیلرهای آب خنک، گرما را با کارایی بیشتری انتقال می دهند. نتیجه برای کسب و کارها صرفه جویی در هزینه های انرژی است.

☑ بدون فضای باز مورد نیاز است: چیلرهای هوا خنک برای کارکردن باید در فضای باز در فضای باز با هوای تازه فراوان بمانند. چیلرهای آب خنک در داخل ساختمان‌ها باقی می‌مانند، که آنها را برای شرکت‌هایی ایده‌آل می‌کند که به فضای کافی در فضای باز دسترسی ندارند.

☑ ایمنی: چیلرهای آب خنک به جای مواد شیمیایی سمی از آب به عنوان مبرد استفاده می کنند. این امر آنها را برای افرادی که با آنها در تماس هستند ایمن تر می کند.

ساخت چیلر صنعتی

سیستم های چیلر صنعتی برای کاربردهایی که در آن دماهای عملیاتی سخت مورد نیاز است مفید هستند. هنگامی که چیلرها با فرآیندهای حساس به حرارت ادغام می شوند، از آسیب حرارتی به تجهیزات فرآیند جلوگیری می کنند و از عدم تغییر محصولات نهایی در اثر قرار گرفتن در معرض دماهای نامناسب اطمینان حاصل می کنند. در ساخت چیلر صنعتی از موارد زیر استفاده می شود:

  • کندانسور
  • کمپرسور
  • اواپراتور
  • دریچه های انبساط
  • واحد قدرت
  • واحد کنترل
  • جعبه های آب

کندانسور: عملکرد  واحد کندانسور چیلر  حذف گرما از مبردی است که در واحد چیلر به گردش در می آید. این امر با گردش آب بین  برج خنک کننده  و کندانسور برای انواع خنک شونده با آب یا دمیدن هوای خنک روی لوله های کندانسور برای واحدهای چیلر هوا خنک به دست می آید.

کمپرسور: کمپرسور واحد محرک هر سیستم چیلر است. این شیب فشار لازم برای فشار دادن مبرد به اطراف واحد چیلر برای رسیدن به خنک سازی فرآیند را ایجاد می کند. کندانسورهای مختلفی در دسترس هستند که محبوب ترین آنها از جمله کمپرسورهای گریز از مرکز، پیچی و رفت و برگشتی است.

اواپراتورها: یک اواپراتور بین شیر انبساط قرار می گیرد و کندانسور گرما را از هر فرآیند مرتبط به مبرد در گردش خارج می کند. سپس بسته به پیکربندی چیلر به یک برج خنک کننده هدایت می شود یا با هوا خنک می شود.

شیرهای انبساط حرارتی: دریچه‌های انبساط حرارتی که بین کمپرسور و اواپراتور قرار گرفته‌اند، برای انبساط مبرد عبوری از آنها استفاده می‌کنند. این عمل باعث کاهش فشار و بهبود حذف گرما از اواپراتور می شود.

واحد قدرت: هر چیلر دارای یک واحد قدرت است که انرژی الکتریکی جریان را در سیستم کنترل می کند. اجزای یونیت برق معمولاً شامل استارت ها، پانل های مانیتورینگ برق و قطع کننده های مدار است.

کنترل پنل ها: پانل های کنترل برای تنظیم کل فرآیند عملیات خنک کننده خدمت می کنند. آنها معمولاً سنسورها، آلارم‌ها و صفحه‌های نمایش را با هم ترکیب می‌کنند که به اپراتورها اجازه می‌دهد تنظیمات سیستم را برای کنترل حرارتی بهینه تنظیم کنند.

جعبه های آب: این دستگاه ها ممکن است بر روی اواپراتور سیستم چیلر یا کندانسور آب خنک آن نصب شوند. هدف آنها هدایت موثر جریان آب است.